Haluaisitko harjoittelihaksi vuohitilalle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen harjoittelupaikan. Tilallamme on lypsykuttunavetan lisäksi noin 200 ha luomupeltoa, joilla viljellään kauraa, ohraa ja palkoviljoja sekä tietenkin säilörehua. Ensisijaisesti haemme harjoittelijaa pitkiin harjoittelujaksoihin, mutta lyhemmätkin jaksot ovat mahdollisia. Kesäaikana on mahdollista osallistua peltotöihin varsin monipuolisella kalustolla ja syksyllä tietenkin puintiin sekä viljanajoon. Tilan viljat kuivataan hakkeella omassa kuivurissa.

Navetta on mahdollisimman pitkälle koneellistettu eli lypsy tapahtuu GEAn 24 paikkaisella karusellilypsyasemalla, jossa on maidon tuotoksen seuranta sekä lypsinten irroittajat. Ruokinta on aperuokinta ja lisäksi kutut saavat houkutusrehua karusellista. Aperuokinta toteutetaan Valtran M 120 traktorilla, 14 kuutioisella apevaunulla sekä Hanomag pyörökuormaajalla. Navetassa on kaksi läpiajettavaa ruokintapöytää, joten rehunjako on suht helppoa. Myös pöytien puhdistus on mahdollista tehdä koneellisesti.

Maksamme harjoittelijoille palkkaa harjoittelujakson aikana ja asunto on mahdollista järjestää Lopen kirkonkylältä noin 2km päästä tilalta. Myös lemmikit kuten koirat ja kissat on mahdollista ottaa mukaan.

Jos kiinnostuit, hae meille harjoitteluun!

Harjoitteluun hakuaika 1.10-31.10. vuosittain. Haastattelut ja päätökset paikkojen täytöstä tehdään marraskuun aikana vuosittain.

Huom. vuoden 2021 harjoittelupaikat on tällä erää täytetty. Aina voi kysyä jos muutoksia ilmenee.